2017-03-14 Ingrid Carlsson

 

  • Johanna Thorsell. Foto: Gävle kommun

Konsumentupplysning med Johanna Thorsell från Konsument Gästrikland. Hon varnar bl.a. för “trevliga” telefonförsäljare som gör allt de kan för att lura på kunden kostsamma abonnemang, och hur man kan skydda sig för dyligt.

Mikael Hedström, Gävlepolisens talesman berättar bl.a. om hur vi kan känna oss trygga på kvällarna i Gävle.

Tennisens oldboys. Ingrid träffade tre av fyra tennisveteraner (med en gemensam ålder av 348 år) som regelbundet träffas två gånger i veckan för spel och gemenskap, Hans Nord, Bertil “Bomben” Carlbaum och Nils Frölander. 

Seniorklippet med Mariann Minell.

Rolf Vingemar fortsätter sin genomgång av pensionärsorganisationerna, den här gången med PRO:s representant.

Veckans panel består den här gången av Björn Widegren, Conny Persson och Majlis Svedin-Nordling.