2018-06-19 Seniorradion Sommar med Timo Heino

Presentation av Sven Johansson. Några av hans intervjuer repriseras i denna sändning.

Erika Parneborg, IT-chefen i Stockholm som bytte bana till ölbryggare på Brynäs. Erika gör öl, från ax till flaska, i lokalerna där Ohlssons bageri tidigare höll till. Hon profilerar sitt öl med musikaliska tips…
Inslaget sändes 27 februari.

Gunnar Lidfeldt, fd stadsarkitekt, stadsvandrar i esplanaden med Mariann Minell. Från 23/1.

En folkkär konstnär, Johan Thunberg, samtalar med Sven Johansson. Sändes 14 november 2017.

Seniordoktorn Lars Pettersson talar med Ingrid Carlsson om sol och melanom.Sändes 17 maj 2016.

Möt återvändaren, historiejournalisten Ulf-Ivar Nilsson, mannen som förmodligen vet mest om Gävle. Sven Johansson pratar med honom om hans känslor för Gävle, vad han skulle vilja ändra på. Och om hans nya bok naturligtvis. Från 27 februari.