2019-09-24 Mats Åmvall

Hur skyddar vi oss mot telefonbedragare och vad ska vi tänka på när någon ringer och påstår sig representera din bank och begära ut ditt kontonummer? Många, särskilt äldre, går i fällan och blir av med pengar. Jessica Bodin från polisen berättar om hur bedragarna går till väga och kommer med tips och varningens ord.

Krönika av och med Åke Sahlin.

Gävle ska bli en bättre stad för äldre. Kommunen startar ett treårigt projekt för att fånga upp idéer och synpunkter på hur tillvaron i Gävle ska ge ökad livskvalitet för 60-plussare. Kerstin Weivert är projektledare och berättar mer.

Vi direktsänder från Gavlerinken och mässan för 60+ som hålls där tisdag-onsdag.

NyhetspanelenMaj-Lis Svedin Nordling, Kiki Larsson och Per Piscator.

 

Lyssna/ladda ner. Öppnas i ny flik

Filen raderas 14 dagar sedan