Gästbok

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 Replies to “Gästbok”

 1. Hej Alla vänner I Seniorradion. Som lagom dalig nor dagar, bihaleinflammation, har jag lyssnat pa ngr av alla de fina inslag som jag missat tidigare I Seniorradion Och tucker nastan det ar lite roligt att vara lite lagom dalig. Nu vill jag bara saga grattis till att det blev beslut att det var fel att sluta med radiosanda fullmaktige! Hoppas Narradion far det Igen. Svart skriva svenska med fel alfabet!!!!
  Maj-Lis Svedin Nordling

 2. Tack för en fin kanal. Har bara en önskan, att det finns en möjlig o få veta vilken musik ni spelar under dygnet. Har iaf inte funnit någon sida än med den informationen.
  Frågade detta en gång i somras då jag hörde en bra låt, och det händer ibland att man vill veta, artist o titel på låten. De flesta radiokanaler har en sida där man hittar detta. Skrev i somras o frågade om två låtar. Då fick någon tekniker gå in o leta fram detta, vilket var fantastiskt snällt gjort.
  MVH Solweig Westerblom

 3. Lyssnade på Svens program . Mycket bra information om läkemedelshantering och äldreboende. Vi låg uttröttade på våra sängar efter en hel dags skidåkning i Franska alperna när vi lyssnade på programmet .

 4. Så fantastiskt att jag kan lyssna på Gävles senior radio här på Teneriffa. Intresanta inslag och bra musik. Jag kände igen Alice Babs som påminde mig om min uppväxt i Stockholm. Ortoligt att höra min kusins röst genom mobil telefonen. Ja tekniken är underbar.
  Janine O’Brien

  1. Hej!
   Vi direktstreamar inte utan en inspelning av sändningen läggs ut ca 30-60 minuter efter programslut. Då kan du lyssna direkt i mobilen eller på datorn, eller ladda ned filen för att spara bandbredd.

 5. Hej! Bra musik den 14:e Karin! Panelen är alltid intressant. Skulle kunna få mer tid.
  Ingrid

 6. Tack till er som driver seniorradion. Mycket intressanta inslag. Ni är verkliga proffs på att intervjua och sammanställa programmen. Jag och min fru lyssnar för det mesta på er. Och missar man kan man lyssna på webben. Jag har satt larm på min mobil tisdagar Kl 09. Försöker informera mina pensionärsbekanta om era sändningar.TACK för bra program.
  Leif Helling (67)

 7. Tack Karin för ditt trevliga inslag om Sri Lanka!

  Jag är fadder till två barn och var medresenär nu i februari. Jag är mycket imponerad av allt jobb du gör och väldigt tacksam för att jag fick träffa “mina” barn.

 8. Hej på Er alla i seniorradion.
  Ni har gjort ett riktigt bra jobb 🙂
  Jag lyssnade på programmet i Iran. Jag har bott i Gävle ett tag och jobbat på länsstyrelsen där.
  Jag fick veta om programmet genom Karin. Hon har gjort sitt jobb väldigt bra.

  Mvh,
  James

 9. Kul att Seniorradion går in i dataåldern och börjar sända på nätet.
  Kanske jag kan avnjuta någon av anrättningarna hemma i Västervik.
  Ha det allra bästa..

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.