SeniorRadio-nytt!

Under våren har redaktionen fått en ny medlem. Det är Agnetha Sjöblom som medverkar som bisittare till framför allt Ingrid Carlsson, men under hösten också till Sven Johansson och mig. Kanske Agnetha gör debut som programledare på egen hand i höst, vem vet?

Agnetha har ett imponerande stort kontaktnät och kommer att tillföra massor med goda idéer, det är jag säker på.

Vi kan fortsätta glädjas åt en stabil och god ekonomi. Det är framför allt tack vare sänkta kostnader eftersom det sedan ett år är flera sändande föreningar som ska dela på den gemensamma kostnadskakan. Eventuellt behöver vi förnya den tekniska utrustningen och en del andra inventarier. Och vi slipper jaga nya annonsörer med kniven på strupen.

I höst fortsätter vi också med fasta inslag var tredje vecka. Seniordoktorn Lars Pettersson, krönikören Åke Sahlin samt företrädare för Konsument Gästrikland återkommer alltså.

Rolf Vingemar har på sitt vanliga pålästa sätt under våren grillat det lokala partifolket om deras inställning till äldrefrågor, som t ex hemtjänst, boende, kameratillsyn med mera. Vi återkommer säkert till höstens val men i  vilken form är inte klart i dagsläget.

Nästa program tisdag 12 juni blir det sista för denna halva av året. Det blir för övrigt program nummer 683 sedan starten. Lite imponerande, eller hur? Vi tar nya tag och återkommer i etern 21 augusti.

Väl mött då och en skön sommar tillönskas genom Mats Åmvall.